NOVOSTI

Mini escape room avantura na QED konferenciji

ExitGames prisustvovao je ovog mjeseca na CROZ-ovoj konferenciji pod nazivom “Quality in Enterprise Development” u hotelu Bellevue na Malom Lošinju.

Trip Advisor Certificate of Excellence 2019

Već drugu godinu za redom možemo se pohvaliti prestižnom nagradom certifikata izvrsnosti od strane Trip Advisora. Hvala svima što ste nas podržali i pomogli u ostvarenju ovog velikog uspjeha. Zahvaljujući vama naša kvaliteta je prepoznata, a mi se trudimo da tako ostane i dalje.  

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi na Medicinskom fakultetu

  U travnju smo odlučili napraviti nešto neobično te smo za jedan dan odlučili primati jednu posebnu valutu. ExitGames je 8. travnja kao pokrovitelj Akcije dobrovoljnog darivanja krvi poklonio čak pet avantura za ekipe koje daruju krv, te na najbolji mogući način spojili ugodno s korisnim. Od 121 osobe koje su pristupile, njih 82 je[…]

ExitGames Escape Room 1# na Trip Advisor-u

Od ovog mjeseca ExitGames Escape Room našao se na prvom mjestu kao zabavna aktivnost u Zagrebu! Zahvaljujemo se svima koji su nas pratili, posjećivali te prepoznali naš trud i kvalitetu. Bez Vas ne bi uspjeli. A mi nastavljamo dalje još jače i bolje. Veliko hvala svima!

Mobilna mini Escape Room avantura

Od sada pružamo mogućnost organizacije mini escape room avantura na lokaciji po vašem izboru. Idealna opcija za razne vrste događanja, gdje je potreban dodatni zabavni sadržaj za posjetitelje, kao što su team building, konferencije, rođendanske proslave, momačke i djevojačke zabave, korporativni eventi i svako okupljanje koje želite učiniti posebnim. Za pripremu i postavljanje potrebno je[…]